Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna

Keskellä Savonlinnan keskustaa ja matkustajasataman kainalossa on ihanteellista majoittua – tervetuloa Original Sokos Hotel Seurahuoneeseen.

Original Sokos Hotel Seurahuone sijaitsee Savonlinnan ydinkeskustassa Kauppatorin ja Matkustajasataman vieressä. Hotellissa on 84 huonetta, joista suurimmassa osassa on upea näköala Saimaalle. Hotellin viihtyisä ravintola Perlina di Castello ja yön ykköset Mefisto ja Tamino palvelevat ympäri vuoden. Piipahda myös aulan Opera Loungessa drinkillä tai kahvilla.

Savonlinnan kesävieraan perinteisiin kuuluu myös ehdottomasti maistaa maineikkaita lankkumuikkuja Seurahuoneen Muikkuterassilla.

Hotellissa on kolme hienoa saunaa. Lempeitä löylyjä siivittää häikäisevä näköala Saimaalle.

Onnistuneet kokoukset tai juhlat järjestyvät kätevästi kokoustiloissamme ja tilausravintola Othellossa.

Hotellin yhteydessä on kaksi pysäköintihallia, joihin kannattaa varata maksullinen pysäköinti ennakkoon.

Keskiaikaiseen Olavinlinnaan on meiltä vain muutaman sadan metrin matka - tervetuloa viihtymään!

--

Seurahuoneen huoneista 31 on saanut kevään aikana ajanmukaisen raikkaan ilmeen ja entistäkin mukavammat vuoteet. Uutuutena varattavissa on myös kaksi teemahuonetta, toisessa voit piipahtaa Savonlinnan perustajan Pietari Brahen aikakaudella ja toisessa ratkeaa arvoitus sarjakuvien sankarin ja Olavinlinnan yhteydestä. Muutostöiden yhteydessä olemme saaneet nyt myös kaikkiin huoneisiimme huonekohtaisen jäähdytyksen.

Sijainti kartalla