Kokoukset

Kokouspalvelut

Osuuskauppa Suur-Savon monipuoliset kokoustilat Mikkelissä ja Savonlinnassa tarjoavat parhaat mahdolliset puitteet onnistuneelle kokoukselle. Kauttamme löytyy niin perinteiset, historialliset kuin ravintolamaiset kokoustilat kaikkiin tarpeisiin, jopa 500 henkilölle.  Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin suunnitellaan kokouksenne yhdessä.

Mikkelissä

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli
Hotellin 6 viihtyisää kokoustilaa ja kokousisännän palvelut mahdollistavat onnistuneen kokouksen 15–120 henkilölle, lisäksi hotellissa on 60-paikkainen auditorio katutasossa. Kokouspäivän herkulliset tarjoilut järjestyvät toiveidesi mukaan Fransmannista. Kaikissa Vaakunan tiloissa toimii langaton nettiyhteys.

Mikkelin Klubi, Mikkeli
Historiallinen Mikkelin Klubi – Marsalkka Mannerheimin miljöö – sijaitsee Mikkelin torin laidalla. Mikkelin Klubilla voit järjestää unohtumattoman kokouksen ja herkutella sen yhteydessä vaikka Marskin suosikilla, Worchmakilla.

Gastopub Eino, Mikkeli
Einon vintillä järjestät kokouksen aivan toisenlaisessa miljöössä, sohvaryhmät ja baaritiski tuovat tilaisuuteesi rennon ja mukavan tunnelman. Suosittelemme 20–100 henkilön seurueille. 
Einon kellarikerroksessa on upea Viinitupa, jota suositellaan max 10 hengen seurueille pieneen kokoukseen.

Amarillo, Mikkeli
Amarillon kabinetti on taatusti loistopaikalla, Mikkelin torin laidalla. Tilassa voit järjestää kokouksen tai tuote-esittelyn enimmillään 20 henkilölle. Ja jos kokoustarjoilusi kaipaa vaihtelua, tarjoa vieraille vaikka Amarillon Burgerit. Vieraiden on helppo tulla Toriparkin ja Kauppakeskus Stellan kautta Amarilloon kokoukseen.

Rosso, Mikkeli
Trevi-kabinetissa suorastaan suihkuaa ideoita. Rento italialainen fiilis pieniin kokouksiin. Tila on ihanteellinen 2-6 henkilölle ja hyvällä paikalla Toriparkin ja Kauppakeskus Stellan yhteydessä.

Pruuvi, Mikkeli
Pruuvin lyömätön sijainti, uniikki tunnelma ja rauhalliset kabinetit tarjoavat laadukkaat puitteet kokouksille, lounasneuvotteluille, merkkipäiville ja juhlille. Kabinetteja meillä on kaksi, joista tarvittaessa saa yhdistettyä yhden isomman tilan. Suosittelemme kabinetteja 4-20 henkilölle.

Savonlinnassa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna
Savonlinnan Seurahuoneella on 5 erikokoista kokoustilaa 2-80 henkilön kokouksiin. Haluatpa järjestää kokouksen ruokailun tai saunomisen lomassa, kaikki onnistuu. Seurahuoneella on käytettävissänne nykyaikaiset kokoustilavälineet, langaton nettiyhteys ja kokousisännän palvelut.

Olavinlinna, Savonlinna
Historiallisen keskiaikaisen linnan kongressisalissa , järjestät ikimuistoisen kokouksen. Kokoustila on avoinna ympäri vuoden, ja tilaan mahtuu enimmillään 90 hlöä. Lisäksi elokuussa on käytettävissä iso Linnapiha jossa on iso lava ja 2200-paikkainen katsomo.