Juhlat

Juhlat ja yksityistilaisuudet

Osuuskauppa Suur-Savon runsas ravintolatarjonta Mikkelissä ja Savonlinnassa tarjoaa juhliinne lukuisia erityylisiä vaihtoehtoja viettää ikimuistoinen ja onnistunut juhlapäivä. Olipa kyseessä henkilöstöjuhlat, häät, kastejuhlat tai syntymäpäivät, palvelemme Sinua kaikissa ympäristöissä ammattitaidolla.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan tilaisuutesi yhdessä.

Mikkelissä

Original Sokos Hotel Vaakuna, Mikkeli 
tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisille juhlille aivan Mikkelin ydinkeskustassa. On kyseessä sitten muutaman hengen porukka tai usean sadan hengen ryhmä, meiltä löytyy ratkaisut erilaisiin tarpeisiin.  Hotellin ravintolat, bankettitilat ja saunaosasto soveltuvat monenlaisiin juhliin jopa 850 henkilölle – ja mikä parasta, majapaikka juhlijoille löytyy saman katon alta.  Juhlaillalliset bankettitiloissa onnistuvat 150 hengelle ja Fransmanniin yhdistettynä 300 hengelle. Cocktail-tilaisuus on mahdollinen jopa 850 juhlijalle kun yhdistetään iltaravintola, Fransmanni ja bankettitilat.

Mikkelin Klubi, Mikkeli
Historiallinen Mikkelin Klubi – Marsalkka Mannerheimin miljöö – sijaitsee Mikkelin torin laidalla, kävelymatkan Original Sokos Hotel Vaakunasta (Maaherrankatu 13). Mikkelin Klubilla voit järjestää unohtumattoman perhejuhlan tai historiallisen illan Päämajakaupungin tunnelmissa. Klubi varataan yksityistilaisuuteen 10–55 henkilön seurueille.

Gastopub Eino, Mikkeli 
Einon vintillä järjestät historiallisessa kaupunkimiljöössä torin laidalla omanlaisesi juhlat vaikka oman bändin soittaessa. Suosittelemme tilaa 20–100 henkilön seurueille. 
Einon kellarikerroksessa on upea Viinitupa, jota suositellaan 4–12 hengen seurueille pieneen juhlaan tai illanistujaisiin.

Rosso, Mikkeli
Trevi-kabinetissa rento italialainen fiilis pienempiin juhliin. Tila on ihanteellinen 2-6 henkilölle ja hyvällä paikalla Toriparkin ja Kauppakeskus Stellan yhteydessä.

Amarillo, Mikkeli
Amarillon kabinetti on taatusti loistopaikalla, Mikkelin torin laidalla. Tilassa voit järjestää juhlat enimmillään 20 henkilölle. Vieraiden on helppo tulla Toriparkin ja Kauppakeskus Stellan kautta Amarillon herkkujen äärelle.

Pruuvi, Mikkeli
Pruuvi on upean tunnelmallinen paikka esimerkiksi syntymäpäivien ja erilaisten suku- tai yritysjuhlien järjestämiseen. Räätälöimme mielellämme juuri Sinun tarkoituksiisi soveltuvat juhlatilaisuudet. Myös pienemmät juhlat onnistuvat kabineteissamme 8-24 henkilölle. 

Bileet ja jatkot, Mikkeli
Bar’n’Night Vaakuna, Päämaja ja Wilhelm Public House. Iltaravintoloissamme juhlitaan yön pikkutunneille saakka. Kaikki iltaravintolat on varattavissa myös yksityiskäyttöön alkuillaksi.

Stellan Tähtitori, Mikkeli
Stellan Tähtitori on varattavissa tilaisuuteesi Kauppakeskus Stellan aukioloaikojen ulkopuolella. Stellan tähtitorilla voi järjestää 600 hengen gaalaillallisen, 2250 juhlatilaisuuden (esimerkiksi Oktoberfestit tai konsertin) sekä muita pienempiä tilaisuuksia. Huolehdimme tilaisuuksien suunnittelun, tarjoilun ja  ohjelmiston asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Savonlinnassa

Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna
tarjoaa monipuoliset ratkaisut monenlaisiin tarpeisiin – ympäri vuoden.
Seurahuoneelta löytyy sopiva tila niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Tilausravintola Othellossa voit järjestää yksityistilaisuuden 80 henkilölle ja Perlina di Castellon tunnelmallisessa kellarikabinetissa 20 henkilölle. Hotellissa on lisäksi kolme saunaa Saimaa näköaloineen. Seurahuoneen parhaiten tunnettu paikka on tietysti Muikkuterassi, jonka katetulta terassilta voi vaikka tarkkailla Saimaan norppien polskintaa.

Olavinlinna
Historiallisen keskiaikaisen linnan upeat salit ja ravintola Linnantupa takaa ikimuistoiset juhlat. Tilat on varattavissa yksityiskäyttöön ympäri vuoden, suosittelemme 10–100 henkilön seurueille. Useiden tilojen yhtäaikainen käyttö mahdollistaa isommankin joukon juhlat. Olavinlinnassa on jopa oma kappeli esimerkiksi vihkimistä ja kastetilaisuutta varten (40 hlöä).